Site Overlay

Servicii

EXECUTIE LUCRARI DE ARTA

Fiind specializati in execuția si reabiliatarea lucrarilor de arta, am finalizat cu succes in cei 16 ani de experienta, peste 30 de proiecte care includ poduri noi, reabilitari de poduri sau modernizari.
Personalul calificat si utilajele moderne ne-au ajutat sa ducem la bun sfarsit lucrarile intr-un termen cat mai scurt si cu o calitate excelenta.

EXECUTIE PILOTI FORATI

Societatea noastra are capaciatatea de a executa lucrari de fundaţii speciale. Utilajele de care dispunem realizeaza piloti forati la adancimi de pana la 40 de metri si cu diametre de pana la 1,5 m, atat in sistem tubat cat si in sistem C.F.A.
Echipa noastra formata din ingineri si geologi este pregatita sa va ofere consultanta aplicand cele mai noi metode disponibile pe piata.

LUCRARI DE DRUMURI

Pe parcursul anilor am fost angrenati in multe proiecte de executie a lucrarilor de drumuri noi, modernizari de drumuri si reabilitari de drumuri, atat locale si judetene, cat si nationale. Totodata, avem experienta si in executia lucrarilor de pavaj .
Punem la dispozitia clientilor nostri si intregul nostru parc de echipamente si personal calificat pentru a putea reliza lucrari complexe.